plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Polecam do Przeprowadzki Anglia Polska ! Kontakt dostalem od znajomych ktorych przeprowadzali dwa lata temu na szczescie mieli ich strone bo przeszukalem mnustwo firm i wiekszosc kiedy nalezy zrobic odprawe na mienie przesiedlencze anglia polska nie potrafili nam pomoc a z nimi Szybko i sprawnie. Firma elastyczna dostosowuje sie do klienta! Zrobili za nas odprawe ,transport trwal dwa dni.Dziekujemy
 
Data: 20 Luty 2021
Dodane przez: Marek
Londyn
Miałam przyjemność przeprowadzać się dwukrotnie z tą firmą i za każdym razem spotkałam się z dużym profesjonalizmem ze strony jej pracowników. Meble zostały dokładnie zabezpieczone, profesjonalna pomoc przy odprawie celnej o ktorej nawet nie wiedzialam że musi byc. Usługa wykonana szybko, sprawnie i z uśmiechem
 
Data: 05 Luty 2021
Dodane przez: Edyta
Londyn
Bardzo dziekujemy za pomoc w naszym powrocie do Polski. Polecam wszstkim niezdecydowanem zrobili za nas odprawe i znakomicie poradzili sobie pomimo pandemi z przeprowadzka Londyn Krakow. Polecam Anna
 
Data: 19 Styczen 2021
Dodane przez: Anna
Londyn
Ta firma jako jedyna nam pomogla kiedy inne sie wycofaly po wprowadzeniu oplat od przeprowadzki. Wszystko wykonana zgodnie z ustaleniami dodatkowy koszt 67 funtow za odprawe i jestesmy juz w PL :) DZIEKUJEMY
 
Data: 17 Styczen 2021
Dodane przez: Kamila
Southampton
Jestem bardzo zadowolona .Przeprowadzali nas z Derby do Polski.
 
Data: 29 Grudzien 2020
Dodane przez: Ola
Derby
Pomimo Pandemi i postoju naszego kierowcy na granicy 3 dni wszstko dojechalo,zrobili za nas odprawe celna ktora zaskoczyla wszystkich .Panowie poradzili sobi z tym znakomicie !! Podziekowania specjalne dla naszego kierowcy Kamila
 
Data: 29 Grudzien 2020
Dodane przez: Magda
Londyn
Wykonali dla nas w tym roku dwie przeprowadzki anglia polska, obie wykonane bardzo dobrze, zgodnie z ustaleniemi zawartymi podczas darmowej wyceny, cena bardzo zadowalajaca.
 
Data: 09 Grudzien 2020
Dodane przez: Jagoda
Coventry
Przeprowadzka Anglia Polska wykonan bardzo solidnie, zgodnie z ustaleniemi podczas darmowej wyceny, cena niska w porownaniu do tego co mi proponowali inni .Polecam Joanna
 
Data: 04 Grudzien 2020
Dodane przez: Joanna
Londyn
Polecam do przeprowadzki Anglia Polska .Opnia w samych superlatywach i bardzo zasłużone piec gwiazdek.Wszystko zgodnie z tym co ustalone zostało podczas darmowej wyceny,niska cena.Bardzo dziękuje i bede polecał
 
Data: 23 Listopad 2020
Dodane przez: Bondas
Londyn
Cena niska a jakość wykonania przeprowadzki była na bardzo wysokim poziomie.Polecam Marcin
 
Data: 13 Listopad 2020
Dodane przez: Marcin
Readitch

<< Poczatek Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Nastepna Ostatnia >>

Page 1 of 15


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348