plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Polecam! Korzystalam z uslug firmy dwukrotnie. Za kazdnym razem transport byl bardzo sprawny i z dbaloscia o przewozone rzeczy. Drugim razem bylo zamowienie z zaladunkiem i rozladunkiem a biurko zostalo wniesione przez balkon, nie ma dla Panow rzeczy niemozliwych do wniesienia
 
Data: 06 Czerwiec 2019
Dodane przez: Krzysio
Cambridge
Bardzo szybko, profesjonalnie i przystępnie cenowo wykonana usługa przewiezienia całego dobytku z jednego mieszkania do drugiego
 
Data: 04 Czerwiec 2019
Dodane przez: Ryszard
Birmingham
Przeprowadzka udana,kierowca bardzo pomocny,Polecam Daro
 
Data: 31 Maj 2019
Dodane przez: Dariusz
Southampton
Bardzo solidna firma. Szukałem na ostatnią chwilę porządnej firmy, zadzwoniłam w kilka miejsc, ale tylko raffa mnie zachęcił Bardzo dobra stawka, konkurencyjna w porównaniu do innych firm. Co najważniejsze, nie ma znaczenia co się przewozi, ile rzeczy, chcialem 3/4 vana w tylu sie zmiescilem i za tyle zaplacilem.
Wszystko dojechało w nienaruszonym stanie!
Jeszcze raz dziękuję :)
 
Data: 31 Maj 2019
Dodane przez: Roman
Reditch
Chłopaki spisali się naprawdę bardzo dobrze,przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie,szybciej niż była ustalona, naprawdę polecam
 
Data: 29 Maj 2019
Dodane przez: Marta
Londyn
Dziekuje za wykonany transport na Trasie Anglia-Polska.Bede polecal znajomym
 
Data: 29 Maj 2019
Dodane przez: Kamil
Henley in Arden
Przeprowadzka Anglia-Polska wykonana sprawnie w niskiej cenie.Polecam Ewa
 
Data: 23 Maj 2019
Dodane przez: Ewa
Londyn
Firma pełna zaufania. Super kontakt z kierowcami. Przeprowadzka dostarczona w terminie.
 
Data: 22 Maj 2019
Dodane przez: Dawid
Greenock
Przeprowadzka z Anglia do Polski odbyla sie sprawnie,podziekowania dla kierowcy Kamila
 
Data: 16 Maj 2019
Dodane przez: Dawid
Londyn
Przeprowadzka udana w niskiej cenie,dziekuje firmie za wykonany transport.Marcin
 
Data: 16 Maj 2019
Dodane przez: Marcin
Slough


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348