plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Polecam firmę przeprowadzkową z usług której korzystałem przy zmiamie lokalizacji firmy, jestem bardzo zadowolony z pzeprowadzki. Przeprowadzka szybka solidna i rzeczowa.Bardzo zgrana ekipa rozsądne ceny szybki transport
 
Data: 10 Maj 2019
Dodane przez: Ryszard
Coventry
Wyboru firmy Raffa głównie dokonałam za sprawą bardzo pozytywnych opinii i przystępnej ceny. Cały proces zlecenia począwszy od wyceny odbył się bardzo sprawnie i bezboleśnie. Panowie konkretni i do rzeczy. Gorąco polecam!
Marta z
Bishop's Stortford
 
Data: 09 Maj 2019
Dodane przez: Marta
Bishop's Stortford
Jestem bardzo zadowolony z ich uslug
Przeprowadzka Anglia Polska zrobiona szybko i profesjonalnie. Szczerze polecam!
 
Data: 08 Maj 2019
Dodane przez: tomasz
Londyn
Solidna, konkretna firma. Konkurencyjne ceny i szybka i sprawna obsluga. Z reka na sercu moge polecic przeprowadzki wykonane przez ta firme.
 
Data: 06 Maj 2019
Dodane przez: Andrzej
Londyn
Z usług korzystałam już dwa razy. Za pierwszym razem prywatnie a za drugim razem firma wykonała przeprowadzkę dla mojej firmy. Wszystko jak należy, Panowie pojawili się punktualnie, wszystko zostało ekspresowo zabezpieczone, wyniesione i przewiezione we wskazane miejsca. Jednymi słowy : profesjonalna firma. Jeżeli ktoś zastanawia się czy warto, to tak: warto! Niskie ceny za dobra obsługę!
 
Data: 05 Maj 2019
Dodane przez: Beata
Birmingham
Szybko i solidnie. Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. Napewno skorzysta w przyszłości z usług znajomy ktory wraca do Polski z UK . Z taką firmą przeprowadzka nie jest straszna :) jesteśmy bardzo zadowoleni i ogromnie wdzięczni. Gorąco polecam!
 
Data: 03 Maj 2019
Dodane przez: Mikolaj
Londyn
Bardzo miło i przyjemnie, zdecydowanie polecam ta firme do przeprowadzek, przede wszystkim miła obsługa co rzadko się zdarza, 2 dni i wszystkie rzeczy na miejscu w PL. Dziękuję i pozdrawiam.
 
Data: 27 Kwiecen 2019
Dodane przez: Aneczka
Luton
Mily Pan odebral telefon uzgodnilismy potrzebne auto,zlozylam przez strone moje zamowienie i wszystko zostalo wykonane perfekcyjnie.Dziekuje i Polecam Marzena
 
Data: 11 Kwiecen 2019
Dodane przez: Marzena
Glasgow
Przeprowadzałem się już w życiu kilka razy i wiem że z firmami jest różnie więc miałem pewne obawy a tu bam...pełne ZASKOCZENIE. Kultura pracowników, dbałość o moje rzeczy i wszelkie szczegóły. Tak powinna wyglądać firma przeprowadzkowa. POLECAM!
 
Data: 11 Kwiecen 2019
Dodane przez: Marcin
london
Przeprowadzki Anglia-Polska dzwonilem do wielu firm.Tu byla dobra cena i trafilismy :) Dziekuje za wykonanie naszego transportu .Juz polecilismy znajomym :) Iza i Pawel
 
Data: 14 Marzec 2019
Dodane przez: Iza
Leicester


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348