plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Wycenilem darmowo transport,zamowilem vana do przeprowadzki z Londynu do wroclawia ,dwa dni po zaladunku bylo moje mienie w Polsce,Udana przeprowadzka Polecam
 
Data: 14 Marzec 2019
Dodane przez: Slawomir
Londyn
Potrzebowałem przeprowadzki, zadzwoniłam następnie Pan na telefonie wytłumaczył mi wszystko i brzmiał bardzo profesjonalnie, wiedział o czym mówi. Zamówiłem vana do transportu Plus dwie osoby do zaladunku i rozladunku i muszę powiedzieć, że nie zawiodłem się na tej firmie. Przeprowadzka była wykonana bardzo profesjonalnie i fachowo widać było, że ekipa nie jest z łapanki studenckiej tylko ma pojęcie i myśli podczas zabezpieczania i noszenia mebli na wąskiej klatce schodowej, a nie jak moja wcześniejsza firma, która przeprowadzała mnie na terenie jednej dzielnicy. Naprawdę szczerze polecam tę firmę, ja byłem bardzo zadowolony z przeprowadzki i będę was polecać moim znajomym
 
Data: 14 Marzec 2019
Dodane przez: Krzysztof
Reading
Witam. Przeprowadzka Leicester - Katowice. Szybko, sprawnie i bardzo przyjemnie. Wszystko dotarło w calosci. Pan od wyceny i Pan Kierowca profesjonalni. Polecam.
 
Data: 05 Marzec 2019
Dodane przez: Bartosz
Leicester
Przeprowadzka Anglia Polska w dobrej cenie i tak jak jak w zleceniu, 2 dni trwal transport Leeds Gorzow Wlkp. Oby wiecej takich firm :) Dziekuje bo mielismy stresa jak to bedzie a bylo super Dziekuje
 
Data: 04 Marzec 2019
Dodane przez: angelika
leeds
Londyn - Warszawa
Od początku do samego końca pełen profesjonalizm, dużo cierpliwości, wyrozumiałości, życzliwości i poświęcenia uwagi.
Nie wyobrażam sobie żeby przeprowadzka mogła lepiej przebiec. Polecam Przeprowadzki Raffa
 
Data: 04 Marzec 2019
Dodane przez: Krzysztof
London
Najlepsze cene na przeprowadzki anglia-polska sam sprawdzilem kilka firm i zdecydowalem sie na nich.Trafny wybor.Polecam i pozdrawiam Marcin
 
Data: 04 Marzec 2019
Dodane przez: Marcin
Birmingham
transport mebli z Polski do Anglii odbyl sie w 2 dni,dobra cena,mila obsluga,polecam Jacek
 
Data: 04 Marzec 2019
Dodane przez: Jacek
Londyn
Przeprowadzka Anglia Polska bardzo udana ,darmowa wycena w 30 sek,mialam kontakt z kierowca ktory byl byl bardzo pomocny,Cena super -30% tego co proponowali inni.Polecam
 
Data: 04 Marzec 2019
Dodane przez: Malgorzata
peterborough
Serdecznie dziekuje za profesjonalna przeprowadzke. Bardzo mila I fachowa obsługa.Konkurencyjne ceny. Panowie ogarneli caly zaladunek I rozladunek bez zadnych problemow(a bylo tego troche).


Polecam kazdemu korzystanie z uslug firmy przeprowadzki raffa


Serdecznie dziekuje


Pozdrawiam I zycze wielu zadowolonych klientow jak ja
 
Data: 04 Marzec 2019
Dodane przez: Ewa
Coventry
Niezdecydowanym śmiało mogę polecić. Korzystałem kilkukrotnie. Z upływem czasu widać bardzo pozytywne zmiany. Mega doświadczenie, ale też sporo zainwestowane w sprzęt, auta i przedewszystkim załogę. Panowie pracują z głową, widać duże zgranie i oczywiście b.wysoka kultura osobista. Myślę, że w dzisiejszych czasach to już rzadkość. To najlepsza wizytówka firmy. Bardzo eleganckie przeprowadzki, pozdrawiam
 
Data: 15 Luty 2019
Dodane przez: Adam
anglia


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348