plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

kierowca przyjechal na czas. Sumiennie wykonali zlecenie.
 
Data: 07 Luty 2019
Dodane przez: Mariusz
Stratford Upon Avon
Ode mnie najwyższa ocena za sprawną i bezproblemową przeprowadzkę. Polecam tę firmę, bo profesjonalnie podchodzi do klienta i wykonuje to czego się od niego oczekuje. Pracownicy są bardzo kompetentni i dobrze wykonują swoje obowiązki. Moja kuzynka też skorzystała z pomocy tej firmy i również jest zadowolona
 
Data: 07 Luty 2019
Dodane przez: Ania
Glasgow
Korzystałem z firmy już jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolony. Panowie przyjechali z dużym opóźnieniem to prawda, ale jak poprzednie zlecenie się przeciąga, to trudno przerwać pracę w połowie. Sprawna ekipa, sympatyczna, w związku z czym polecam dalej
 
Data: 07 Luty 2019
Dodane przez: Adam
Edinburgh
Przeprowadzka z Glasgow do Brighton udana :) podziekowania dla kierowcy Piotra
 
Data: 06 Luty 2019
Dodane przez: Robert
Glasgow
Przeprowadzka Londyn Krakow .Profesjonalna firma,dobra cena,polecam
 
Data: 02 Luty 2019
Dodane przez: Ania
London
Przeprowadzka z Anglia do Polski bardzo udana,godni polecenia :)
 
Data: 02 Luty 2019
Dodane przez: Anna
Manchester
Transport materiałów budowlanych z Wrocławia do birmingham Dwa dni po załadunku miałem już materiały na budowie.Fachowa obsługa i niska cena
 
Data: 02 Luty 2019
Dodane przez: Mariusz
birmingham
Systematycznie zlecam transport mebli na trasie PL-UK-PL darmowa wycena,dostaje detale auta,kierowcy który bedzie realizował zamówienie.Dobre ceny ,Transporty realizowane w ustalonym terminie.Polecam
 
Data: 02 Luty 2019
Dodane przez: Piotr
Birmingham
Dziękujemy za przeprowadzkę z Angli do Polski Błyskawiczny kontakt i darmowa wycena ,ustaliliśmy potrzebne auto do naszej przeprowadzki ,cały czas miałem kontakt z kierowca który był pomocny,Cena bardzo satysfakcjonujaca Podziękowanie dla kierowcy Kamila Dziękuje
 
Data: 02 Luty 2019
Dodane przez: Pawel
Londyn
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi transportu na trasie Anglia Polska,wcześniej korzystali znajomi i podzielają moja opinie Dziękuje będziemy polecać
Pozdrawiam Kamil
 
Data: 02 Luty 2019
Dodane przez: Kamil
peterborough, Cambridgeshire


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348