plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Jestem bardzo zadowolona, świetny kontakt, pracownicy bardzo mili i pomocni, wszystko puntualnie bez problemów. Przeprowadzka z Birmingham do Katowic zostala zamowiona z zaladunkiem i rozladunkiem a Panowie doskonale poradzili sobie z tym zadaniem.Wielkie podziekowania dla kierowcy Piotra i pomocnika Sebastiana Bardzo polecam Alicja
 
Data: 20 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Alicja
Birmingham
Super fachowcy od przeprowadzeki anglia polska.Dziekuje za pomoc w naszej przeprowadzce Londyn-Wroclaw.Pozdrowienia i wielkie podziekowania dla naszego kierowcy Kamila
 
Data: 19 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Anna
Wroclaw
Znakomita firma,bardzo dziekuje za pomoc w przeprowadzce Anglia Polska.Juz polecilem znajomym
 
Data: 09 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Ryszard
Londyn
Bardzo dobra firma,miła obsługa.Wszystko ustaliłem telefonicznie w kilka minut.Zamowilem połówkę dużego vana z Londynu do Krakowa i kosztowało mnie to 400 funtów.Wsztstko dojechało w 3dni.Super firma bede polecał
 
Data: 06 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Adam
Londyn
Bardzo Solidna i Profesjonalna firma Przeprowadzki Raffa. Przeprowadzali mnie z małżonką w sumie drugi raz w przeciągu kilku lat.Przeprowadzka odbyła się jak i ostatnio bezproblemowo zgodnie z ustaleniami . Polecam wszystkim
 
Data: 29 Wrzesien 2020
Dodane przez: Adam
Glasgow
Przeprowadzka Anglia Polska bardzo udana ,wszystko zgodnie z ustaleniami przy darmowaj wycenie.Polecam
 
Data: 28 Wrzesien 2020
Dodane przez: ANIA
London
Wpisałem przeprowadzki Anglia w Google i ta firma wyskoczyła jako najbardziej polecana. Zasugerowałem się opinią i wcale tego nie żałuje, to jest najlepsza firma przeprowadzkowa z jaką miałem przyjemność przeprowadzać się, a miałem przyjemność z wieloma firmami. Z czystym sumieniem polecam chłopaków. Punktualnie, szybka reakcja, konkretna rozmowa z biurem. Dzięki chłopaki
 
Data: 24 Wrzesien 2020
Dodane przez: Marek
Londyn
Przeprowadzka Anglia Polska bardzo udana.Zgodnie z ustalonym terminem, bez jakichkolwiek problemów. Zapakowane, przewiezione, super. Polecam
 
Data: 21 Wrzesien 2020
Dodane przez: Karolina
Reading
PRZEPROWADZKA MIĘDZYNARODOWA NA TRASIE KOSZALIN-LONDYN PRZEBIEGŁA BEZ ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ.
PEŁEN PROFESJONALIZM,SYMPATYCZNY TEAM,KTÓRY SŁUŻYŁ POMOCĄ I DOBRĄ RADĄ,NIE POZWALAJĄC TYM SAMYM NA STRES I NERWY.
FIRMĘ RAFFA TRANSPORT POLECAM ZNAJOMYM NA 200% ?
MAJĄC MIŁE DOŚWIADCZENIE Z TĄ FIRMĄ, KORZYSTAM Z ICH USŁUG DO DZIŚ.
TRANSPORT MEBLI WYPOCZYNKOWYCH, LUB MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH DO REMONTU I ( JAK DLA MNIE NAJWAZNIEJSZY ? ) UKOCHANEGO MOTORU ??????
POLECAM NA ? +? I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA WASZĄ POMOC ???
 
Data: 20 Wrzesien 2020
Dodane przez: Marek
Koszalin
Bardzo dobra firma, wszystko jak być powinno, przeprowadzka z Londynu do Krakowa dojechała w dwa dni, podziekowania dla naszego kierowcy Kamila
 
Data: 19 Wrzesien 2020
Dodane przez: Alicja
Londyn


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348