plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Super szybko sprawnie bezproblemowo profesjonalnie zdecydowanie polecam
 
Data: 15 Wrzesien 2020
Dodane przez: Adrian
Londyn
Przeprowadzka Birmingham do Płock wykonana profesjonalnie.Dobry kontakt przejrzysta umowa,prosta rezerwacja a płatność za dużego vana 650 funtów na które kierowca wystawił rachunek przy rozładunku .Godni polecania
 
Data: 07 Wrzesien 2020
Dodane przez: Piotr
Birmingham
Bardzo dobra firma wykonaujaca przeprowadzki Anglia Polska .Firme polecił znajomy którego rodzina korzystała z usług i bardzo zachwalał .Przeprowadzka na prostych zasadach złożyłem zamówienie online korzystając z darmowej wyceny,detale dogralismy telefonicznie ,przy załadunku dostałem umowę na wywóz mienia za granice a przy rozladunku rachunek tak ze wszystko jak być powinno
 
Data: 03 Wrzesien 2020
Dodane przez: Andrzej
Polska
Przeprowadzka z Londynu do Łódź przeprowadzana dobrze,wszystko jak być powinno w przystępnej cenie.Polecam Karol
 
Data: 02 Wrzesien 2020
Dodane przez: Karol
Londyn
Od kilku lat za ich pośrednictwem przesyłam meble i jestem bardzo zadowolony z wykonywanych usług transportu.Wszystko zawsze zgodne z ustaleniami ,przy załadunku otrzymuje list przewozowy a przy rozładunku fakturę tak ze wszystko na prostych zasadach.Polecam Ryszard
 
Data: 24 Sierpien 2020
Dodane przez: Ryszard
Londyn
Bardzo jestem zadowolony z wykonanej przeprowadzki przez firme.Przeprowadzka odbyła nie na trasie Anglia Polska,zadzwonilem uzgodniłem wszytko i wszystko jak należy w przystępnej cenie.polecam
 
Data: 23 Sierpien 2020
Dodane przez: Wieslaw
Brighton
Bardzo solidna firma,przekładałem transport dwukrotnie bo wiadomo korona szaleje i nie poniosłem dodatkowych kosztów za te zmiany ,zamówiłem tylko transport ale kierowca nie siedział w samochodzie tylko nam pomagał.Przrowadzka z Angli do polski udana.Polecam
 
Data: 23 Sierpien 2020
Dodane przez: Adam
Londyn
Bardzo solidna firma poradzili sobie doskonale z zadaniem pomimo bardzo skomplikowanej przeprowadzki załadunek w Glasgow rozladunek części mienia w Londynie gdzie kolejny doładunek i całość z rozładunkiem w Krakowie.Dobry kontakt warci polecania.
 
Data: 23 Sierpien 2020
Dodane przez: Krzysztof
Krakow
Mogę śmiało polecić firmę, profesjonalnie wykonana przeprowadzka Londyn Chorzów . Widać, że znają się na przeprowadzkach i transporcie - wszystko idzie sprawnie i szybko, o nic nie musiałem się martwić. Dziękuję za tak dobrze i rzetelnie wykonaną przeprowadzkę.
 
Data: 19 Sierpien 2020
Dodane przez: Damian
Londyn
Przewóz mebli i sprzętów z Londynu do Gdańska zgodnie z planem. Bardzo szybko sprawnie i na jasnych warunkach. Super, będę polecał!
 
Data: 18 Sierpien 2020
Dodane przez: Pawel
Gdansk


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348