plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Przeprowadzka to ciężki moment w życiu ale dzięki waszej pomocy idzie odetchnąć z ulgą.Bardzo profesjonalna firma ,przeprowadzka na trasie Anglia-Polska.Polecam
 
Data: 16 Sierpien 2020
Dodane przez: Monika
Anglia
Bardzo solidna firma,wszystko jak uzgodnione przy darmowej wycenie.Podziekowania dla naszego kierowcy Kamila
 
Data: 16 Sierpien 2020
Dodane przez: Kuba
Londyn
Bardzo dobra ekipa przeprowadzkowa , zadzwoniłam z samego rana że potrzebuje szybkiego terminu przeprowadzki i jeszcze tego samego dnia bus był pod moim blokiem.Przeprowadzka Londyn Poznan na duzego vana wynosla mnie 700funtow.polecam
 
Data: 13 Sierpien 2020
Dodane przez: Jolanta
Poznan
W marcu miałam przeprowadzkę z Reading do Polski, jestem bardzo zadowolona, świetny kontakt, pracownicy bardzo mili i pomocni, wszystko puntualnie bez problemów. Bardzo polecam!
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Hania
Reading
Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do zagadnienia przeprowadzka.Panowie przerodzili mnie z Londynu do Polski ścisłe według ustaleń które zostały ustalone podczas darmowej wyceny przez ich stronę i kontakt telefoniczny.Zmuszona byłam przez oblicze pandemi do przełożenia terminu transportu który miałam już zarezerwowany na maj i nie poniosłam związanych z tym żadnych dodatkowych kosztów.Transport zamówiłam z załadunkiem i rozładunkiem z którym to Panowie bardzo dobrze sobie poradzili Pełen profesjonalizm.Jako ze jestem na wlasnej dzialalnosci poprosilam o fakturke i otrzymalam ja przy rozładunku od kierowcy.Polecam
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Justyna
Londyn
The move was very successful, friendly service, I called to find out what car we would need to move, then I got an order by e-mail and during loading, a bill of lading which confirmed the removal of my property abroad and I received the bill to be paid at unloading. I would like to thank the company for helping us return to Poland. I recommend it to everyone because it is worth it.
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Sabina
Anglia
Od kilku lat zlecam im transport mebli na trasie Polska Anglia,zawsze wszystko jest organizowane w pelni profesjonalnie i na czas a fakturka zawsze dostarczana przez kierowce przy rozladunku.Bardzo dobra flota aut od malych vanow po duze auta dostawcze.Polecam
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Artur
Coventry
Przeprowadzka Glasgow Wrocław wykonana solidnie w przystępnej cenie .Wszystko zgodnie z ustaleniami podczas darmowej wyceny prez ich stronę ,płatność i rachunek miałem przy rozładunku za transport całego dużego vana zapłaciłem siedemset funtów Polecam
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Dawid
Glasgow
Przeprowadzka z Anglii do Polski wykonana bardzo dobrze w milej atmosferze, Polecam
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Katarzyna
Anglia
Tylko w jeden sposob moge wyrazic opinie na temat wykonanej uslugi przeprowadzki " Pelen Profesjonalizm" przeprowadzka wykonana na trasie Mallorca - Henley in Arden. Jestem bardzo zadowolony i bardzo dziekuje ze firma podjela sie tak trudnej przeprowadzki.Polecam
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Robert
Henley in Arden


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348