plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Bardzo dobra firma,od kilku lat zlecam im transport mebli na trasie anglia-polska zawsze wszystko zgodne z ustaleniami,dobry kontakt w trakcie transportu co ulatwia ustalenie rozladunku,fakturka zawsze platna przy rozladunku.Polecam Adam
 
Data: 08 Sierpien 2020
Dodane przez: Adam
Londyn
Miałam przeprowadzkę z Londynu do Polski, z powodu wurusa przekladalam termin trzykrotnie i nie ponioslam dodatkowych kosztow z tym zwiazanych.Wszystko odbylo sie sprawnie w ustalonej cenie. zwiekszalam tez kilka dni przed zaladunkiem wage mojego transportu z 500kg do 1000kg przy doplacie 300 funtow tak ze jestem zadowolona.Polecam
 
Data: 05 Sierpien 2020
Dodane przez: Anna
Luton
Przeprowadzka udana .Polecam
 
Data: 05 Sierpien 2020
Dodane przez: Joanna
Polska
W marcu miałam przeprowadzkę z Londynu do Polski, wszystko sprawnie zalatwione.Polecam 
 
Data: 04 Sierpien 2020
Dodane przez: Anna
Londyn
Przeprowadzka udana.polecam Ewelina
 
Data: 27 Lipiec 2020
Dodane przez: EWELINA
Edinburgh
Transport materialow budowlanych z wroclawia do londynu udany.polecam
 
Data: 23 Lipiec 2020
Dodane przez: Justyna
wroclaw
Przeprowadzka Londyn Łódź wykonana sumiennie i zgodnie z wytycznym .Solidna firma ! Polecam
 
Data: 21 Lipiec 2020
Dodane przez: Tadeusz
Londyn
Przeprowadzka udana,blyskawiczna wycena przy ktorej zostalo mi wszystko precyzyjnie wtlumaczone.sam transport zgodnie z ustaleniami.Polecam
 
Data: 05 Lipiec 2020
Dodane przez: Justyna
Londyn
Miałam kilka przeprowadzek w życiu i musze podkreślić ze pierwszy raz zostało to wykonane profesjonalnie od wyceny do transportu pełen szacunek za wykonane zlecenie mojej przeprowadzki z Angli do Polski.Juz poleciałam znajomej która również planuje powrót do polski.Polecam wszystkim i jeszcze raz dziękuje
 
Data: 04 Lipiec 2020
Dodane przez: Iza
Londyn
Wszystko przebiegło zgodnie z planem,cena jak na te usługę bardzo dobra znaczy niska a przy tym pełna profesja .Polecam
 
Data: 03 Lipiec 2020
Dodane przez: Jacek
Londyn


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348