plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Przeprowadza Londyn do Łodzi pomimo trzykrotnego przekładania terminu bo miałem problem z powrotem do polski cena nie uległa zmianie co więcej nie dopłaciłem nic za zmianę kolejnych terminów a cena niższa od innych firm w których również robiłem wyceny.Wszystko zgodne z ustaleniami naprawdę w niskiej cenie jak za to co zostało wykonane.Polecam pełen profesjonalizm od wyceny do transportu wszystko jak być powinno.Polecam Robi
 
Data: 28 Czerwiec 2020
Dodane przez: Robert
Lodz
Polecam wszystkim firmę Raffa. Przeprowadzka miała miejsce z okolic Łodzi do centrum Londynu. Wszystkie szczegóły uzgodniłam z p.Kamilem telefonicznie i mailowo kontaktując się spoza granic Polski. Wszystko odbyło się bez problemu, z punktualnością i szybkością światła.Dziękuję za profesjonalizm i miłą obsługę. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i w przyszłości ,jak będzie trzeba,na pewno skorzystamy ponownie z usług w/w firmy. Pozdrawiam serdecznie - Anna i Slawek
 
Data: 25 Czerwiec 2020
Dodane przez: Slawek
Londyn
Przeprowadzka udana ,cena adekwatna do uslugi -za calego duzego vana z Liverpoolu do Wroclawia zaplacilam 700 funtow
 
Data: 24 Czerwiec 2020
Dodane przez: Olga
Liverpool
Przeprowadzka Anglia Polska wykonana tak jak było uzgodnione podczas darmowej wyceny,dobry kontakt,niska cena jak na to co zostało zrobione.polecam
 
Data: 18 Czerwiec 2020
Dodane przez: Karolina
Anglia
Transport był sprawny kierowca miły pomocny . Daje ocenę 10/10 tej firmie za wiarygodność i sprawnosc a kierowcy 10/10 Polecam Pana Jacka .
 
Data: 16 Czerwiec 2020
Dodane przez: Piotr
Paisley
Przeprowadzka z Londynu do Warszawa wykonana bdb.Polecam
 
Data: 15 Czerwiec 2020
Dodane przez: Tomasz
Warszawa
Przeprowadzka z Anglia do Gdyni wykonana perfekto w dobrej cenie,dobry kontakt,blyskawiczna darmowa wycena,jestem pod wrazeniem.
 
Data: 14 Czerwiec 2020
Dodane przez: Adam
Gdynia
Pelen profesjonalizm w dobrej cenie,w mojej rodzinie to juz piata przeprowadzka z nimi a wiec nie tylko moja opinia ale i calej naszej rodziny i znajomych ktorym pomagali przy tym niewatpliwie stresujacym wydazeniu.Zawsze wszystko zgodne z ustaleniami,dobry kontakt telefoniczny,emailowy w bardzo dobrej cenie..Oby wiecej takich firm dla nas w UK.Polecam
 
Data: 12 Czerwiec 2020
Dodane przez: Robert
Warszawa
Przeprowadzka Londyn Wrocław pomimo wirusa dotarła zgodnie z ustaleniami które zawarliśmy podczas darmowej wyceny przez ich stronę .Pomimo iż był zamówimy tylko transport kierowca był pomocny i razem z nami wszystko nosił tak ze wielkie podziękowania dla kierowcy Kamila
 
Data: 09 Czerwiec 2020
Dodane przez: Paula
Londyn
Jestem pod wrażeniem: terminowo, sprawnie i za rozsądną cenę. Przeprowadzka na 5!
 
Data: 05 Czerwiec 2020
Dodane przez: Anna
Glasgow


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348