plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Przeprowadzka to kłopot ale tym razem trafiłam na fajna firmę szybko się dogadałem umówiłem i rachu ciachu już mieszkałam w Chorzowie. Zamknełam temat Anglii na zawsze.Cena nie była wygórowana a Panowie musieli się napracować.Mineły 2 dni a ja już moge powiedzieć że mieszkam.
Z czystym sercem polecam Usługi tej firmy
Pozdrawiam
 
Data: 01 Czerwiec 2020
Dodane przez: Franciszek
Chorzow
Nasza przeprowadzka nie mogła przebiec lepiej. Wraz z żona bardzo obawialiśmy się o nasz dobytek. W rzeczywistości nie bylo powodów do zaniepokojenia. Meble, dywany, sprzęt AGD i RTV bez najmniejszych rys dotarł do naszego nowego domu w polsce.Sam transport na trasie Londyn Warszawa trawl 2 dni za calego duzego vana zaplacilismy 650funtow
Szczerze polecamy
 
Data: 01 Czerwiec 2020
Dodane przez: Kinga
Londyn
firma godna zaufania a co najważniejsze dyspozycyjna. Umówiony byłem na transport mebli-przeprowadzke Londyn-Lublin, oczywiście firma tórą wybrałam zawiodła mnie na całej linii, niespodziewanie odmówiła mi transportu.W tym samym dniu zadzwoniłam do nich, uzyskałam natychmiast pomoc i mogłem realizowac transport. Panowie z firmy są bardzo uprzejmi, doradzają i pomgają rozwiązać wszelkie problemy z transportem. Serdecznie polecam
 
Data: 31 Maj 2020
Dodane przez: Andrzej
Londyn
Bardzo dobra stawka , konkurencyjna w porównaniu do innych firm. Co najważniejsze, nie ma znaczenia co się przewozi, ile rzeczy, zarezerwowalam 1/2 vana z zaladunkiem i rozladunkiem i za tyle zaplacilam. Panowie bardzo szybko i sprawnie poradzili sobie z przeprowadzką prawie całego mieszkania, oraz ze zniesieniem rzeczy do piwnicy.
Wszystko dojechało w nienaruszonym stanie!
Jeszcze raz dziękuję :)
 
Data: 27 Maj 2020
Dodane przez: Danuta
Poznan
Panowie świadczący usługę wyceny niezwykle mili oraz profesjonalni a pan kierowca zadbał o bezpieczny transport mebli, zdecydowanie polecam!
 
Data: 26 Maj 2020
Dodane przez: Artur
Warszawa
Polecam tę firmę, Panowie zapewnili dogodny termin przeprowadzki międzymiastowej, oraz sprawdzili się w niestandardowej sytuacji okazując profesjonalizm.
 
Data: 26 Maj 2020
Dodane przez: Artur
Bradford
Rapid removal, high quality service, favorable conditions, precise customer service and very attractive prices. Thank you.
 
Data: 22 Maj 2020
Dodane przez: Krystian
Birmingham
Polecam !! przeprowadzka w dobrej cenie,kierowca mily i pomocny.Polecam
 
Data: 21 Maj 2020
Dodane przez: Pawel
Slough
Systematycznie zlecam transport mebli na trasie PL-UK-PL darmowa wycena,dostaje detale auta,kierowcy który bedzie realizował zamówienie.Dobre ceny ,Transporty realizowane w ustalonym terminie.Polecam
 
Data: 20 Maj 2020
Dodane przez: Piotr
Anglia
Pomimo trudnej sytuacji związanej z wiadomo jakim wirusem, pracownicy firmy wywiązali się praktycznie bezproblemowo z zadania. Dobry kontakt, rzetelność oraz (co bardzo istotne) konkurencyjna cena usług. Pozostaje mi tylko ponownie podziękować i polecić innym :-).
 
Data: 18 Maj 2020
Dodane przez: Jakub
Anglia


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348