plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Przeprowadzka Londyn-Katowice bardzo udana .Polecam
 
Data: 21 Styczen 2020
Dodane przez: Alicja
Londyn
Świetni fachowcy. Przeprowadzka Glasgow-wroclaw wykonana szybko i sprawnie.Panowie bardzo uważali żeby niczego nie uszkodzić. Polecam
 
Data: 21 Styczen 2020
Dodane przez: Dawid
Glasgow
Bardzo dobrze zorganizowana przeprowadzka. Gratów było sporo, a Panowie rozwalili system. Przenieśli dom do auta 7.5t w 3h!!
Mimo dwukrotnej zmiany terminu niż zakładałam na początku, cena pozostała bez zmian, umówiona wcześniej. Sprzęty AGD i RTV zabezpieczone , wszystko bardzo fachowo, bez żadnych uszkodzeń. Z czystym sumieniem polecam wszystkim którzy szukają ekipy przeprowadzkowej z anglii do polski Pozdrawiam
 
Data: 09 Grudzien 2019
Dodane przez: Anna
London
Ludziom którzy się wachają mogę śmiało polecić tą firmę przeprowadzkową . Korzystałam z ich usług 2 razy i napewno tam wrócę kiedy bede wracal do PL.
 
Data: 06 Grudzien 2019
Dodane przez: Slawek
leicester
Bezpieczni,szybko i profesjonalnie wykonanie naszej przeprowadzki .Polecam
 
Data: 14 Pazdziernik 2019
Dodane przez: aneta
Manchester
Przeprowadzka wykonana zgodnie z ustaleniami w dobrej cenie.Polecam
 
Data: 05 Pazdziernik 2019
Dodane przez: Radoslaw
Edinburgh
Wszystko super,super usluga transportu naszego mienia.Polecam
 
Data: 30 Wrzesien 2019
Dodane przez: Sylwia
Glasgow
Przeprowadzka wykonana sprawnie w dobrej cenie
 
Data: 29 Wrzesien 2019
Dodane przez: Marek
London
Super servis , niska cena ,przeprowadzka z Birmingham do Krakowa dojechala w 2 dni.
 
Data: 28 Wrzesien 2019
Dodane przez: Adam
Birmingham
Zamowilam usluge z pakowaniem,noszeniem i jestem bardzo zadowolona.Pełen profesjonalizm, meble zabezpieczone, wynoszone z najwyższą ostrożnością. Komunikatywność i spokój pracowników zmienił tą stresująca (dla mnie) sytuację w bardzo pozytywne doświadczenie. Jeśli kiedykolwiek będa potrzebowali znajomi przeprowadzki uk-pl na pewno polece Raffa Przeprowadzki!!! POLECAM!!!
 
Data: 20 Czerwiec 2019
Dodane przez: Katarzyna
Doncaster


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348