plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Ode mnie najwyższa ocena za sprawną i bezproblemową przeprowadzkę. Polecam tę firmę, bo profesjonalnie podchodzi do klienta i wykonuje to czego się od niego oczekuje. Pracownicy są bardzo kompetentni i dobrze wykonują swoje obowiązki. Moja kuzynka też skorzystała z pomocy tej firmy i również jest zadowolona
 
Data: 17 Maj 2020
Dodane przez: Robert
Liverpool
Super expres przewóz mienia z Anglii do Warszawy, pan przed czasem. Dobrze zabezpieczone meble. Akcja przewozu bez żadnych komplikacji. Jak najbardziej polecam
 
Data: 15 Maj 2020
Dodane przez: Karol
Stratford upon avon
Wszystko w porządku, solidna firma, wszystko tak jak być powinno. Cena niezbyt wygórowana.
 
Data: 15 Maj 2020
Dodane przez: Anna
Londyn
Ode mnie najwyższa ocena za sprawną i bezproblemową przeprowadzkę. Polecam tę firmę, bo profesjonalnie podchodzi do klienta i wykonuje to czego się od niego oczekuje. Pracownicy są bardzo kompetentni i dobrze wykonują swoje obowiązki. Moja kuzynka też skorzystała z pomocy tej firmy i również jest zadowolona
 
Data: 14 Maj 2020
Dodane przez: Mariusz
Wroclaw
Przeprowadzka Birmingham do Katowice za duzego vana zaplacilem 650F transport dojechal w 2 dni,wszystko super godni polecenia
 
Data: 14 Maj 2020
Dodane przez: Anna
Katowice
Przeprowadzka Luton-Wroclaw.Świetni fachowcy. Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie.Panowie bardzo uważali żeby niczego nie uszkodzić. Polecam
 
Data: 13 Maj 2020
Dodane przez: Dariusz
Luton
Miałam według mnie skomplikowaną przeprowadzkę bo panuje koronawirus ale odbylo sie super szybko ,sprawnie ,profesjonalnie zdecydowanie polecam 
 
Data: 13 Maj 2020
Dodane przez: kinga
Londyn
Firmę polecił mi znajomy i ja również mogę polecić z czystym sumieniem. Przewóz mebli z Londynu do Katowic odbył się sprawnie, szybko i co najwazniejsze nasze meble dotarły na miejsce i zostały wniesione do mieszkania w nienaruszonym stanie. Doskonale znają się na swoim fachu. Wszystko zgodnie z ustaleniami.Polecam
 
Data: 06 Kwiecen 2020
Dodane przez: Przemyslaw
Londyn
Dziękuję za dobrze wykonane zlecenie przeprowadzki. Panowie bardzo mili,przyjechali na czas,meble i kartony zostały dobrze zabezpieczone i opisane. Wszystko za rozsądną cenę. Porządna firma polecam z czystym sumieniem każdemu
 
Data: 14 Marzec 2020
Dodane przez: Grzegorz
Liverpool
Profesjonalne podejście firmy. Świetny kontakt. Sama przeprowadzka przebiegła sprawnie. Wszystkie przewożone rzeczy były świetnie zabezpieczone. Polecam!
 
Data: 28 Luty 2020
Dodane przez: Artur
Glasgow


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348