plendeit

07394088348 | info@raffatransport.co.uk

Witaj Z Nami Zawsze Szybko i Bezpiecznie

Opinie

Twoja opinia jest dla nas wazna.Prosze doda swoja cenna opinie . Ponizej znajduje sie kilka opinii od naszych klientow:

Znakomita firma uslugi Przeprowadzki Anglia Polska , Pomimo pandemi i tego ze nam anulowali loty oni nie zawiedli przeprowadzka wykonana znakomicie, juz polecilem znajomym i polecam wszystkim cena bardzo niska a usluga na bardzo wysokom poziomie
 
Data: 11 Listopad 2020
Dodane przez: Daniel
Londyn
Przeprowadzki Anglia Polska z nimi to czysta przyjemnosc,to juz trzecia przeprowadzka w kregu naszych znajomych z nimi i zawsze wszystko super sprawnie zalatwione,wielkie podziekowania dla naszego kierowcy Pawla .Polecamy Marta i Patryk
 
Data: 09 Listopad 2020
Dodane przez: Patryk
Peterborough
Znakomici fachowcy od zagadnienia Przeprowadzki Anglia Polska . Wszystko bardzo sprawnie zalatwione ,zadzwonilam i dwie minuty trwala darmowa wycena podczas ktorej uzgonilam wszystko , zarezerwowalam transport znaczy sam transport na auto typu van, kierowca byl zgodnie z ustaleniami przy rozladunku dostalam od kierowcy rachunek za wykonany transport i platnosc a wiec wszystko jak uzgodnione.Polecam
 
Data: 07 Listopad 2020
Dodane przez: EWA
Londyn
Przeprowadzka Anglia-Polska (Londyn Poznań ) Wykonana bardzo dobrze ,zgodnie z ustaleniami przy darmowej wycenie przez ich stronę .Kierowca miły i pomocny (zamówiony tylko transport ) Cena niższa od innych firm jakieś 40% tak ze niezdecydowanym polecam
 
Data: 05 Listopad 2020
Dodane przez: Marta
Poznań
Wpisałem w wyszukiwarkę i wyskoczyło ze są najbardziej polecani do przeprowadzki Anglia Polska i faktycznie recenzje i opinie oddają ich podejście do zagadnienia przeprowadzek miałem kilka przeprowadzek mniejszych i większych wcześniej wszyscy z czymś zawodzili a tu nagle szok nie mogę nic złego napisać i bardzo zasłużony pozytywny komentarz Polecam Karol
 
Data: 02 Listopad 2020
Dodane przez: Karol
Londyn
Ślicznie dziękujemy za pomoc przy naszej przeprowadzce Anglia Polska. Niezdecydowanym śmiało polecam Przeprowadzki Anglia Polska z nimi to czysta przyjemność i bardzo proste zasdy na których było realizowane nasze zlecenie .Wielkie podziękowania do kierowcy Piotra bo pomimo iż zamówiony był tylko transport to był cały cas dyrygentem który pomagał nam bardzo przy wszystkim.Polecamy
 
Data: 01 Listopad 2020
Dodane przez: renata
Slough
Przeprowadzka Londyn Wroclaw udana, bardzo solidna firma Przeprowadzki Raffa. Polecam Mariusz
 
Data: 30 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Mariusz
Londyn
Polecam firme Przeprowadzki Raffa, transport udany, proste zasady zamowienia, darmowa wycyna w 5min, przy zaladunku dostalam od kierowcy umowe a przy rozladunku podpisalam ze transport zakonczony bez zastrzezen i dostalam rachunek za wykonanie uslugi. Polecam wszystkim szukajacym Przeprowadzki Anglia Polska Anglia bo cena bardziej niz dobra i wszystko zgodnie z ustaleniami.
 
Data: 23 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Jagoda
Polska
Dobry serwis przeprowadzkowy,przeprowadzka na 5+.Polecam Przeprowadzki Anglia Polska
 
Data: 23 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Grzegorz
Londyn
Przeprowadzka Anglia Polska udana.Pomimo utrudnien zwiazanych z wirusem transport dotarl zgodnie z planem.Bardzo dziekujemy za pomoc i bedziemy polecac Natalia i Marcin
 
Data: 20 Pazdziernik 2020
Dodane przez: Natalia
Londyn


Dodaj Opinie
* wymagane.
Imie:*
Email:*
Lokalizacja:
Kod:
Wpisz kod tutaj:*
Wpisz swoja opinie:*

Zadzwoń

07394088348